Bil Magasinet (Denmark)

FÅ STYR PÅ KLASSIKERP­RISER

-

Har du styr på vaerdien af din klassiker? Retro-revyen giver dig det fulde overblik med anslåede priser på mere end 2.050 klassikere. Så ved du, hvad du kan forvente.

I øvrigt har Retro-revyen, der i år udkommer i 3. årgang, fået justeret alle ventiler til 2021-udgaven. Som de to foregående udgaver tager årbogen udgangspun­kt i livet og verden omkring klassikere, flydere, youngtimer­e og sportsvogn­e, og årbogen er spaekket med flotte billeder af fede biler, plus det store priskatalo­g over 14 sider med opdaterede brugtprise­r på 2.050+ biler fra fortiden i forskellig stand.

Årbogen rummer adskillige sider med brugbare tips til , hvordan du vaelger, anskaffer og/ eller får mere fornøjelse af din klassiker eller youngtimer. Denne udgave åbner desuden for en ny type historie med laesernes billeder af deres biler fra gamle dage, fulgt op af en flot historie om reklamer fra gamle bilmagasin­er.

Årbogen kan købes i kiosker, på tankstatio­ner til 199.95 kr. eller bestilles online til en saerpris på 130,95 kr. plus porto, så laenge lager haves: Bilmagasin­et.dk/retro

 ??  ?? Retro-revyen 2020 byder bl.a. på 164 sider og en komplet prisoversi­gt med ajourførte priser på over 2.000 klassikere.
Retro-revyen 2020 byder bl.a. på 164 sider og en komplet prisoversi­gt med ajourførte priser på over 2.000 klassikere.
 ??  ?? Årbogsreda­ktøren, Frederik T. Frey, haengende ud af det åbne vindue på en BMW 318is fra 1997 med den nye årbog i hånden.
Årbogsreda­ktøren, Frederik T. Frey, haengende ud af det åbne vindue på en BMW 318is fra 1997 med den nye årbog i hånden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark