Bil Magasinet (Denmark)

HØJERE OG DYRERE

Familiebil­en Honda Jazz Crosstar er en haevet Jazz med plastikska­erme og en heftig pris.

- Tekst & foto Mathias Brandt På gaden Nu

Honda Jazz Crosstar har fået et nyt frontdesig­n, sorte plastikska­erme samt tagbøjler. Derudover har kunder mulighed for at vaelge deres Crosstar med et sortlakere­t tag.

Bag rattet opleves der ikke den store forskel på en Crosstar og en almindelig Jazz. Fysisk er den blevet to cm højere, men du skal vaere mere end almindelig fintfølend­e for at opleve den forskel. I midten af instrument­bordet sidder en 9” trykskaerm, der er standard på Elegance- og Executive med høj brugervenl­ighed og flot design, der minder om det, man finder i den elektriske Honda e.

Det er imponerend­e hvor meget plads, det er lykkes at skabe i den kompakte bil. Nøglen til at udnytte pladsen i kabinen er placeringe­n af braendstof­tanken i midten af bilen under forsaedern­e. Derved er det lykkedes Honda få plads til deres biografsto­le på bagsaedet, der gør det muligt at folde saederne både op og ned og giver bedre udnyttelse af bagsaedet. Crosstar kommer med et højere basisudsty­r end den almindelig­e Jazz, hvilket betyder at den har udstyr der svarer til det højeste niveau i Jazz, der er Executive. Prisen for Jazz Executive starter ved 274.000 kr., mens du skal betale 301.000 kr. for en Jazz Crosstar med de nye afgifter.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark