Bil Magasinet (Denmark)

FERRARI-SUV

-

Testbilen, vi ser på billederne, er en del af det projekt, Ferrari kalder F175. Det endelige navn bliver angiveligt Purosangue, som betyder ’Fuldblod’. Bilen skal i første omgang drives af en 800-hestes V12, og senere af en hybrid-v8 drivline. Projektet F175 har også affødt en masse øvrige projekter, såsom elektriske F244 og F245, som vi kan forvente at høre mere om over de kommende år.

På billederne er vist en testbaenk, Ferrari har bygget over den nuvaerende Maserati Levante. Det er på trods af, at designet til Purosangue angiveligt allerede er faerdigt. Så den store grill, de skarpe lygter og tagspoiler­en er den samme, som vi kender fra Levante. Vi kan dog se, at undervogne­n ikke er den samme: Purosangue-indmaden ser ud til at placere “Maserati’en” en del taettere på jorden end tilsvarend­e produktion­sbiler, og det stemmer overens med, at Purosangue vil få en højdejuste­rbar undervogn, der både kan strammes og saenkes. Med Purosangue sigter Ferrari efter at bygge en SUV, der er mere sporty end Aston Martin DBX og Lamborghin­i Urus.

 ??  ??
 ??  ?? Vi skal ikke forvente et terraengåe­nde monster. Selv om det er en SUV, vil den klare sig bedre på en racerbane end i mudderet.
Vi skal ikke forvente et terraengåe­nde monster. Selv om det er en SUV, vil den klare sig bedre på en racerbane end i mudderet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark