Bil Magasinet (Denmark)

BIL UDEN PJAT

Opråb til Dacia-ejere. Den mere jordnaere Sandero uden Suv-skørter er et bedre og billigere køb.

- Dacia Sandero

Du stiger ind i og ikke op i den almindelig­e Dacia Sandero, der syner mere ordinaer på asfalten uden Stepway-versionens prangende offroad-skørter. Til gengaeld sparer den dit bilbudget for 25.000 kr., og så optraeder den mere retningsst­abil, da vi lufter den samme sted og tempo som Stepway på motorvejen.

Den er også noget kvikkere i optraekket – nul til 100 km/t er klaret på 11,7 sek. i stedet for 14,2 sek. og topfarten naermer sig 180 km/t på papiret. Det skyldes nok først og fremmest testbilens 6-trins manuelle gearkasse, der har OK praecise skift målt på en fransk målestok, og får mere ud af bilens 90 hk end Cvt-gearkassen, der er tilvalg til 22.000 kr. Kabinen minder om Stepway – uden orange pynt på luftdysern­e.

Prisen starter ved 119.990 kr. for Sandero Essential med blandt andet fuld Led-lygter, automatisk nødbremse, manuel airconditi­on og Dab-radio, men prøv at finde 17.000 kr. ekstra til Comfort-udstyr, som tilføjer et multijuste­rbart førersaede, elspejle, p-sensorer, advarsel om blinde vinkler, bakkamera og meget mere, som gør Sandero til en rigtig minibil frem for en østeuropae­isk discountbi­l.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark