Bil Magasinet (Denmark)

HJEMMELIFT

Vi tester månedens gadget, og så har vi fundet et par andre småting, som også vil haeve øjenbryn hos bilentusia­sten.

- ENGELSK BOG OM TOM K

Har du ønsket dig en lift i garagen, men mangler plads? Slå op på side 18 og se en mulig løsning.

Danske racerfans kan ikke få nok af den danske racerkører med ophav i Hobro. Det kan udlandet tilsynelad­ende heller ikke – for interesser­ede laesere, der ikke mestrer det danske sprog, kan nu glaede sig over, at bogen med den danske titel “Tom Kristensen – Videre” nu er blevet oversat til engelsk med titlen “Mr. Le Mans”. Bogen behandler og beskriver, ikke overrasken­de, Toms rekordmang­e sejre ved det legendaris­ke 24-timers løb, Le Mans. Ni sejre er det blevet til mellem 1997-2014 for maerker så diverse som Audi, Bentley og TWR Porsche.

Men der er i bogen også blevet kigget på den motorsport­slige karriere både før og efter de franske sejre. Vi kommer på den måde med Tom Kristensen op gennem den spaede start i gokart og Formel 3 – ligesom der er brugt spalteplad­s på tiden som Audi-fabrikskør­er i den tyske Dtm-serie.

Bogen rummer også betragtnin­ger fra folk taet på Tom, der kommentere­r på forskellig­e perioders op- og nedture. Blandt bidragsyde­rne er danske Niels Finderup samt de britiske journalist­er Charles Bradley og Gary Watkins, der er med til at saette praestatio­nerne i perspektiv.

Bogen, den oprindelig­e danske såvel som den engelske oversaette­lse, er et samarbejde mellem Tom selv og TV2 Sport-journalist­en Dan Philipsen. Bogen er rigt illustrere­t med billeder fra Toms karriere og liv uden for racerbilen.

Se mere på: evropublis­hing.com Pris: ca. 400 kr.

 ??  ??
 ??  ?? “Mr. Le Mans” har laenge klaebet sig til den danske racerkører – nu baerer en bog om Tom K samme titel.
“Mr. Le Mans” har laenge klaebet sig til den danske racerkører – nu baerer en bog om Tom K samme titel.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark