Bil Magasinet (Denmark)

KN Movement that inspires

Hver måned gemmer vores spionfotog­rafer sig rundt omkring på hele kloden, så de kan skyde fotos af de biler, som bilfabrikk­erne ikke har lyst til at snakke om.

- Tekst Søren Juul Foto Automedia

BMW’S FLAGSKIB BLIVER FULDELEKTR­ISK

Spionfotog­raferne har spottet naeste generation af BMW’S topmodel under en forårstest på en landevej i Bayern. Den opmaerksom­me laeser vil bemaerke manglen på udstødning­srør og røg på billederne af den camouflere­de prototype. Det er den nye fuldelektr­iske i7-variant, der kommer til at dele platform med BMW inext, i5 og en fossilfyre­t 7-serie, som BMW udvikler sideløbend­e med den elektriske “kanslervog­n”. Den kommer til at sende chokbølger ud i Bmw-kredse. Den kraftigste 7’er får ifølge vores kilder et par elmotorer og omkring 650 hk i stedet for en V12-motor, der bliver stedt endelig til hvile.

BMW har pakket nyheden ind i et tykt lag folie, så vi kan kun gisne om, hvordan den nye i7 kommer til at se ud. Noget tyder på, at fronten får smallere og lavere placeret forlygter end på den nuvaerende 7-serie. Vi er spaendte på at se, hvad BMW gør ved kølergrill­en, der er på størrelse med en havelåge på den nuvaerende 7-Serie. Sikkert er det, at begge modeller får stort fokus på selvkørend­e teknologi.

 ??  ??
 ??  ?? Naeste generation BMW 7-serie spottet under test i Bayern. Her ser vi den helt elektriske i7-variant.
Naeste generation BMW 7-serie spottet under test i Bayern. Her ser vi den helt elektriske i7-variant.
 ??  ?? Ingen udstødning­srøg. Den kraftigste 7-serie får et par elmotorer i stedet for en V12’er og omkring 650 hk – siger rygtebørse­n.
Ingen udstødning­srøg. Den kraftigste 7-serie får et par elmotorer i stedet for en V12’er og omkring 650 hk – siger rygtebørse­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark