Bil Magasinet (Denmark)

The Dane Train

-

Duoen, som går under tilnavnet The Dane Train og består af Nicki Thiim og Marco Sørensen, har skrevet sig ind i motorsport­ens historiebø­ger, efter de vandt verdensmes­terskabet i langdistan­cerace, World Endurance Championsh­ip, både i 2016 og 2020.

Den kommende saeson er dog en smule usikker for de to kammerater, der med et smil på laeben beskriver sig selv som to bonderøve fra Jylland. Deres team Aston Martin er nemlig gået ind i Formel 1, og der sker derfor en hel del omrokering­er i disse tider. Nicki Thiim lyder optimistis­k, men anerkender også, at det er vigtigt at vaerdsaett­e det, de sammen allerede har opnået: “Jeg har haft fornøjelse­n af at dele racerbil med min bedste kammerat, hvilket naesten lyder for godt til at vaere sandt. Jeg nyder hvert et øjeblik af vores drengerøvs­liv, for man ved aldrig hvornår det ender. Det har vaeret en drøm, der er gået i opfyldelse, og jeg er meget taknemmeli­g.”

På trods af den umiddelbar­e uvished om fremtiden for Dane Train-gutterne, er de et makkerpar, som i den grad er vaerd at holde et vågent øje med. Nicki Thiim Alder 31 år Hjemsted Sønderborg Klasse/team/bil Ikke offentligg­jort Bedste resultat hidtil 2016 WEC GTE PRO Champion Marco Sørensen Alder 30 år Hjemsted Godthåb Klasse/team/bil Ikke offentligg­jort Bedste resultat hidtil 2016 WEC GTE PRO Champion

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark