Bil Magasinet (Denmark)

HVAD SYNES DU?

Vi spørger Bil Magasinets brugere på Facebook: Kører du på samme daektype hele året?

-

JA

Har Michelin Pilot 4S på hele året, har endnu ikke vaeret et problem.

Chris Krøyer Breum Larsen

Michelin Cross Climate på Honda Civic og Fiat 500C. De er måske en anelse ringere – men er et fremragend­e, komfortabe­lt og lydsvagt kompromis til danske forhold.

Mogens Therkildse­n

Kører på vinterdaek hele året, da jeg pt. ikke kommer sydpå, og vejret er køligt i Danmark. Casper Lund Thomsen

På min lille 208 kører jeg ren helårsdaek.

Claus Lykke Rundqvist

100 km om dagen og på ren motorvej som altid er paen og ryddet. Og de sidste mange år har der jo naermest ikke vaeret sne eller hård frost. Laurits Urhøj Abel.

NEJ

Kører man med sommerdaek i vinterføre, er man lige så farlig i trafikken som spritbilis­ter. Tim Pedersen

Med 500+ hk og baghjulstr­aek så er der ingen vej udenom to saet saesondaek. Faktisk er jeg af den holdning, at det burde vaere lovpligtig­t at have både sommer- og vinterdaek til bilen! Morten Dalgaard

Kør på gode sommerdaek. Og gode vinterdaek. Det har jeg altid gjort. Helårsdaek er middelmådi­ge hele året og skal kasseres lang tid før, de er slidt ned. Jan Aage Dela Hansen

Det kan vaere et spørgsmål om liv eller død, at man ikke vil betale for de rigtige daek. I Danmark bør alle, der er afhaengige af deres bil og skal faerdes i al slags vejr, køre på hhv. vinterog sommerdaek.

Søren Hvas

 ??  ?? Fra side 70 i dette magasin kan du laese vores store og grundige test af sommerdaek. Nogle daek klarer sig strålende, men saerligt ét daek falder på maven.
Fra side 70 i dette magasin kan du laese vores store og grundige test af sommerdaek. Nogle daek klarer sig strålende, men saerligt ét daek falder på maven.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark