Bil Magasinet (Denmark)

WILD ONE MAX

-

Et firma har genskabt en gammel fjernstyre­t offroader i stor størrelse.

TAMIYA WILD ONE 8/10

Var du vild med fjernstyre­de biler i 80’erne, så kender du R/c-maerket Tamiya og formentlig også Tamiya’s mest berømte model “Wild One”, som var en solid off road buggy i størrelsen 1/10, der kunne forcere det meste uden at gå i stykker. Wild One blev lanceret i 1985, og den blev et ikon blandt R/c’ere. Det i en sådan grad, at den blev genproduce­ret i 2012.

Nu vil “The Little Car Company” genskabe Wild One som en børnebil i stil med den Bugatti og Aston Martin børnebil, vi tidligere har omtalt på disse sider. Wild One Max, som børnebilen hedder, bliver produceret efter aftale med Tamiya, som en praecis kopi af R/c-bilen fra 1985 blot i størrelsen 8/10. Den bliver ca. 3,5 meter lang og 1,8 meter bred,

Som den lille original bliver Wild One Max en elbil. Med et batteri på to kwh og elmotor på 5,5 hk kan den køre 48 km/t med en raekkevidd­e på 40 km. Den bliver dog ikke fjernstyre­t, men kan køres af børn og mindre personer fra førersaede­t.

Wild One kan individual­iseres med forskellig­e daek og også en gadepakke, så den kan registrere­s som en quadricycl­e, og dermed må bruges på offentlig vej.

Se mere på: Wildonemax.com Pris: Fra 53.000 kr.

 ??  ??
 ??  ?? Wild One Max er først klar til levering i 2022, men kan bestilles nu. Den fås med gadeog offroad-daek. 8/10-versionen af Wild One får praecis samme reklamebem­aling, som R/c-bilen blev lanceret med i 1985.
Wild One Max er først klar til levering i 2022, men kan bestilles nu. Den fås med gadeog offroad-daek. 8/10-versionen af Wild One får praecis samme reklamebem­aling, som R/c-bilen blev lanceret med i 1985.
 ??  ?? Med den store Wild One Max følger naturligvi­s en genprodukt­ion af den originale Tamiya 1/10 R/c-bil.
Med den store Wild One Max følger naturligvi­s en genprodukt­ion af den originale Tamiya 1/10 R/c-bil.
 ??  ?? BUGATTI CHIRON TASKE
Står du og mangler et kuffertsae­t til din Bugatti Chiron, så er den italienske taskeprodu­cent Schedoni, efter aftale med Bugatti, klar med et håndsyet saet, designet praecist til Chiron’s lille bagagerum. Se mere på: bugatti.com Pris: 350.000 kr.
BUGATTI CHIRON TASKE Står du og mangler et kuffertsae­t til din Bugatti Chiron, så er den italienske taskeprodu­cent Schedoni, efter aftale med Bugatti, klar med et håndsyet saet, designet praecist til Chiron’s lille bagagerum. Se mere på: bugatti.com Pris: 350.000 kr.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark