Bil Magasinet (Denmark)

Min nye bil

Begejstrin­gen over din egen nye bil er stadig unik og formentlig overdreven – men det er ok.

-

Det er en ti år gammel brugt BMW med over 100.000 km på taelleren, og jeg er ved at boble over af begejstrin­g. Ja, det er min nye sommerbil – en BMW 135i Cabriolet fra 2011, som jeg selv har fundet i Tyskland, importeret, synet og registrere­t, med lidt hjaelp fra Nellemann Leasing – hvor jeg har gode venner (blandt andre min søn). Laes mere fra side 96 og på bilmagasin­et.dk. Og ja, det er bare en gammel BMW med ti år gammel teknik, brugsslid og småskramme­r, men efter måneders overvejels­er, diskussion­er og online-papirarbej­de er den min. Jeg er så glad for den, som Kevin Magnussen ville vaere, hvis han fik et Formel 1-saede hos Mercedes til naeste saeson.

Det er oplevelsen af, at jeg selv har gjort noget for at netop denne bil skulle havne i min indkørsel. Jeg gjorde det. Det lykkedes. Mine bekymringe­r om kilometers­nyd og forhandler­tricks var ubegrunded­e, og bilen er vitterlig fed. Den ser godt ud, lyder fantastisk og kører endnu bedre. Synes jeg, og den glaede kan ingen tage fra mig nu.

Jeg blev naesten flov over min egen begraensni­ng, efter at jeg kortvarigt havde siddet bag rattet af den BMW M4, som Mathias Brandt fortaeller dig alt om fra side 26. Det er en testbil, og bag rattet af den, forholder jeg mig helt automatisk analyseren­de og objektivt. I min egen bil får begejstrin­gen frit løb, fordi det er min.

Sådan bliver det også på tankstatio­nen. Når Bil Magasinet tester biler, kører de altid på 100 oktan fra Shell, fordi vi har en aftale med dem, og det sikrer, at benzinen i hvert fald ikke har indflydels­e på en test. Steen Bachmann har kørt test på Shell 100 oktan-benzin. Laes den fra side 48.

Uanset om det gavner min bil, som har inddirekte indsprøjtn­ing, og dermed formentlig ikke nogen gavn af højoktan-benzinen, så skal den bare have det bedste i tanken.

Bil Magasinet 2107 udkommer med to forsider. En til abonnenter (t.v.) og en til løssalg. Naeste nummer (2108) udkommer 08. juli 2021.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark