Bil Magasinet (Denmark)

HVAD SYNES DU?

-

Vi spørger Bil Magasinets brugere på Facebook: Dacia Spring bliver Danmarks billigste elbil. For under 130.000 kroner får du en raekkevidd­e på 230 km. og 44 (!) hk — og ikke meget andet. Men giver det mening?

JA DA

En moderne Ford T? Billig og “enkel”, og den kan vel i virkelighe­den opfylde 99 pct. af de flestes kørselsbeh­ov. Jacob Augustinus En “no-nonsense”-bil, der kan det som 95 pct. af bilejerne har brug for: Billig transport over kortere afstande. Perfekt som bil nummer to til al dagligdags slid og slaeb. Henrik Messerschm­idt Som nr. to bil i en husholdnin­g til at købe ind og hente børn kunne den vaere et godt bud. Eller til et pensionist­par, som bare skal ned og handle en enkelt gang om ugen, så er det da genialt.

Henrik Kjelstrup Pedersen

NEJ!

Nej tak. Når man taenker på, at man for taet på samme beløb kan få en brugt BMW i3 med samme batteristø­rrelse. En bil der på alle punkter basker Dacia’en tilbage til stenaldere­n.

Lars Bjerregaar­d Møgbil i højeste potens – køb en elcykel i stedet... Niels Møller Når man ser på de Ncap-placeringe­r, det maerke har opnået, er jeg ikke sikker på, at jeg har lyst til at sidde ovenpå et batteri med en uhyggelig maengde energi oplagret!

Rob Jensen

 ??  ?? Dacia Spring er netop praesenter­et, og du kan laese vores førstehånd­sindtryk fra side 32. Den lanceres til september hos de danske forhandler­e.
Dacia Spring er netop praesenter­et, og du kan laese vores førstehånd­sindtryk fra side 32. Den lanceres til september hos de danske forhandler­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark