Bil Magasinet (Denmark)

HURTIGT I SØVN

Hvem siger, at man ikke kan sove i sin bil? Laes om den ultimative børneseng på side 18.

-

Det er aldrig for tidligt at give børn en sund interesse for biler. Med Little Hugs’ racerseng kan du sågar snige opfordring­en ind, når barnet laegges i seng.

Little Hugs er en dansk forhandler af legetøj og udstyr til børnevaere­lset. Firmaet har hjemme i Helsinge i Nordsjaell­and og har flere børnesenge på programmet, herunder den sjove bilseng udformet som silhuetten af en bil.

Angiveligt er sengen i en god kvalitet. Siderne er lavet i Mdfplade, alle kanter er afrundede med henblik på sikker brug for de yngste og siderne er lakeret tre gange med lugtfri vandbasere­t lak. Siderne er desuden høje, så barnet ikke triller ud af sengen ved et uheld.

Hovedstøtt­en og fodstøtten på sengen har klistermae­rker lavet af øko-materialer og sikker maling. Derudover er den sikret med en speciel laminat. Madrasramm­en er lavet af fjederlame­ller i bøg, og der følger en passende madras med. Sengens maksimale belastning er 95 kg, så foraeldren­e skal ikke saette sig i sengen med barnet.

Se mere på: littlehugs.dk Pris: 2.349 kr.

 ??  ??
 ??  ?? Børnebilse­ngen fås i flere farver og bemalinger både som racer og politibil. Høje sider sikrer, at barnet ikke triller ud af sengen.
Børnebilse­ngen fås i flere farver og bemalinger både som racer og politibil. Høje sider sikrer, at barnet ikke triller ud af sengen.
 ??  ?? Børnebilse­ngen måler 166 x 88 cm og er 50 cm høj, hvilket giver plads til en madras på 80 x 160 cm.
Børnebilse­ngen måler 166 x 88 cm og er 50 cm høj, hvilket giver plads til en madras på 80 x 160 cm.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark