Bil Magasinet (Denmark)

BMW Z3 COUPÉ

- Tekst & foto Mathias Brandt

Det stikker i mit glødende bilhjerte, at min BMW Z3 Coupé har kørt så få kilometer i år. Ja, jeg tør naesten ikke sige det, men i løbet af de første to måneder, er det blevet til beskedne 94 km! Det er for dårligt!

Undskyldni­nger har jeg masser af, men dem vil jeg spare dig for. Selv om det ikke er blevet til mange kilometer, er det blevet til mange timers overvejels­e om, hvordan jeg måske kunne få lidt flere kilometer på klokken.

En af dem kunne vaere, at lave klovneskoe­n om til en autocamper – ja, du laeste rigtigt. Man kan nemlig montere tagbøjler på min Z3’er og derop fastspaend­e et to-personers telt. På den måde ville jeg kunne komme afsted på en weekendtur eller to. Eneste problem er, at de originale tagbøjler til en Z3 Coupé er noget naer umulige at opstøve. Med lidt fingerfaer­digheder findes der et alternativ fra Thule, som jeg taenker at afprøve.

Efter vores stortest-tur til smukke Helnaes, virker Fyn som en oplagt kandidat til den første telttur. Så må jeg bare se, om jeg kan lokke nogle af mine ligesinded­e med på turen. Jeg er sikker på, at Mikkel Thomsager sagtens kan få plads til en boxmadras på ladet af sin Mazda B2200. Der er med garanti også plads til en afkortet skummadras på bagsaedet af en af Frederik Frey’s amerikaner­biler – så er spørgsmåle­t blot, om de tør køre med på tur.

Hvis det går helt galt, virker en tur til Dolomitter­ne som det mest oplagte valg, nu hvor verden lader til at åbne op igen. Det er et sted, jeg har ville besøge siden, Søren Juul og jeg var dernede sidste år i en Cayman GT4 og M2 CS.

 ??  ?? Det kan godt vaere, at jeg har kørt få kilometer i år, til gengaeld har de vaere fantastisk­e.
Det kan godt vaere, at jeg har kørt få kilometer i år, til gengaeld har de vaere fantastisk­e.
 ??  ?? Med 410 liter bagagerum er der masser af plads til campinguds­tyr i en Z3 Coupé.
Med 410 liter bagagerum er der masser af plads til campinguds­tyr i en Z3 Coupé.
 ??  ?? Jeg er efterhånde­n ved at have fundet en stribe gode køreveje rundt på Sjaelland.
Jeg er efterhånde­n ved at have fundet en stribe gode køreveje rundt på Sjaelland.
 ??  ?? Sjaeldent har jeg gået så laenge om den varme grød og overvejet en ny udstødning til bilen.
Sjaeldent har jeg gået så laenge om den varme grød og overvejet en ny udstødning til bilen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark