Bil Magasinet (Denmark)

EN BILLIG FULDBLOD

Laes om laeserne på Facebook ville kaste sig ud i en fuldblodsi­taliener til discountpr­is.

-

Jeg er en af mange, som elsker at køre bil. Jeg er ikke ejer af hverken den hurtigste, flotteste eller dyreste bil – jeg har en Peugeot 208 model 2020 – men alligevel nød jeg hver en kilometer af min 1.450 km lange rundtur i Danmark.

Turen bragte mig blandt andet til Grenen i Skagen, et sted jeg ikke havde vaeret før. For en københavne­r er det jo ikke lige rundt om hjørnet.

Men da jeg ankom til Grenen, var det langtfra den eneste sevaerdigh­ed, jeg kom til at se og opleve. En snes ejere af veteran-bugatti’er var mødtes på p-pladsen og viste stolt deres biler frem.

Jeg var selvfølgel­ig, ligesom mange andre, ovre at se, beundre og tage billeder af dem (har vedhaeftet nogle af dem).

Kort tid efter besluttede de sig for at køre, så vi fik også mulighed for at høre dem. Den lyd de lavede, var kraes for øregangene.

Jeg håber, at mange bilentusia­ster fortsat vil holde liv i aeldre benzinbile­r, for ellers vil elbilen sørge for, at det en dag vil vaere slut med fede overraskel­ser som denne.

Carsten Kristensen

 ??  ?? Nummerplad­erne afslører, at de fleste af bilerne er dansk registrere­de og dermed en del af en lille og saerdeles eksklusiv klub af danske Bugatti-ejere.
Nummerplad­erne afslører, at de fleste af bilerne er dansk registrere­de og dermed en del af en lille og saerdeles eksklusiv klub af danske Bugatti-ejere.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark