Bil Magasinet (Denmark)

HVAD SYNES DU?

Vi spørger Bil Magasinets brugere på Facebook: Ville du turde købe en aldrende italiensk sportsvogn som Maserati Biturbo til 200.000 kr., eller bliver du afskraekke­t af potentiale­t for enorme vaerksteds­regninger?

-

JA DA

Har du mod på et eventyr, der ikke nødvendigv­is har en happy ending for din servicekon­to, så spring endelig på den. Thomas K. Berg

Jeg har altid elsket de biturbo-biler fra Maserati. De har noget helt specielt over sig, som man ikke får fra BMW og Mercedes.

Ulrik Madsen

Kort sagt: Fantastisk bil for den, som kan se og maerke kvaliteter­ne – og som har råd til at baere over med resten. Og – vil jeg anbefale – som har en driftsikke­r og fremragend­e Alfa Giulia som reserve.

Mogens Therkildse­n

NEJ TAK

Jeg har braendt mig på to Lancia er, to Fiat’er og en enkelt Alfa. Jeg ville simpelthen ikke have nerver eller midler til en Maserati. Steen Boel

Havde jeg økonomien til at holde den kørende, så ville det vaere en drengedrøm, der blev opfyldt, men det er nok billigere at smide 100 kr-sedler direkte i braendeovn­en! Maserati’er fra ’80’erne er, og vil altid vaere, samlerobje­kter: Man kører 100 meter, og så går man tilbage og samler stumperne op.

Jakob Bøving Larsen

For skrøbelig for min smag, men ville vaere flot på en stand i vaerkstede­t. Thomas Ring Carlsen

 ??  ?? På side 80 i dette magasin kan du laese mere om Maserati 222 Biturbo, som Søren Juul kører. Indkøbspri­sen er ikke høj – men turde du købe sådan en?
På side 80 i dette magasin kan du laese mere om Maserati 222 Biturbo, som Søren Juul kører. Indkøbspri­sen er ikke høj – men turde du købe sådan en?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark