Bil Magasinet (Denmark)

IMPORT AF BRUGT BIL

Drømmer du om en sjov bil? Det kan lade sig gøre inden for et almindelig­t bilbudget. Men du skal se sig for og have styr på formalia. Bil Magasinets redaktør, Mikkel Thomsager, fortaeller, hvordan han importered­e sin BMW 135i Cabriolet fra 2011.

- Tekst Mikkel Thomsager Foto A. Hansen m.fl.

Husstanden­s Volvo V40 var blevet fire år gammel, og det var tid. Ikke til en ny V40, for den produceres ikke laengere, men til noget andet. Det åbnede for en fantastisk rejse i tankespind om alt fra naboens Ford Fiesta til eksotiske klassikere.

Indledning­svis var der ingen begraensni­nger: Det kunne blive en helt ny – måske sågar en Volvo, men efter nogen tid rodfaested­e tanker om en 2-i-1 løsning sig: Hvis jeg nøjes med en mindre, billigere, brugt bil i vinterperi­oden, kunne jeg køre i en lidt mere speciel, dyrere, aeldre bil i sommerperi­oden: En cabriolet naturligvi­s. Den giver fantastisk­e ture, med åbent tag, når vejret tillader det, og en mere intens køreopleve­lse resten af tiden.

Fire måneder gik med søgning på bilannonce­r i hele Europa, inden feltet snaevrede sig ind, og en bestemt model blev valgt.

Som du måske laeste i seneste nummer af Bil Magasinet og på bilmagasin­et.dk, endte det med en BMW 135i Cabriolet fra 2011 hentet hjem fra Tyskland. Her er historien om, hvordan jeg fandt, købte, importered­e, synede og registrere­de min nye BMW.

 ??  ?? Her holder redaktøren­s nye bil på autotransp­orteren ved forhandler­en F&A Automobile, syd for Münster, godt klemt af en stribe andre biler på vej til Danmark.
Her holder redaktøren­s nye bil på autotransp­orteren ved forhandler­en F&A Automobile, syd for Münster, godt klemt af en stribe andre biler på vej til Danmark.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark