Bil Magasinet (Denmark)

Kom til Tørskind

-

Jeg vil gerne reklamere for vores biltraef hver onsdag i Tørskind grusgrav, der ligger mellem Egtved og Randbøldal i Jylland. Grusgraven er samtidig Robert Jacobsens landskabss­kulpturpar­k med udstilling­er. Er vejret fint, så kan der komme godt 100 aeldre og specialbil­er, faerre hvis det regner, og der er også en pølsevogn på pladsen. Jeg er ofte derude og fotografer­e biler og sender nogle billeder.

Tørskind grusgrav ligger i flotte omgivelser, og Bindeballe Købmandsga­ard er en gammel købmandsbu­tik, museum og fungerende butik med mange sjove artikler beliggende i naerheden. På den gamle Vandel flyveplads er der en gokartbane, hvor de har 25 nye karts med sommerdaek og 25 karts med regnvejrsd­aek. Alt sammen er en tur vaerd.

Tak for din mail. På bilmagasin­et.dk samler vi hen over sommeren op på de mange biltraef, der er genopstået efter corona-restriktio­nerne er faldet. Vi opdaterer artiklen løbende og bringer fotos, når laesere sender dem til os.

Patrick Boje Jensen, webredaktø­r

Sommerland­et higer efter bilstaevne­r, og de er heldigvis på vej tilbage. Her er billeder fra onsdagstra­effene i Tørskind. Vi samler op på dem på bilmagasin­et.dk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark