Bil Magasinet (Denmark)

HVAD SYNES DU?

Vi spørger Bil Magasinets brugere på Facebook: Ville du køre en benhård Hyundai i20 N?

-

JA

Jeg synes, den er hård! Hvis prisen er rigtig, så er det bare at putte i kurv. Man får en mere moderne hot hatch end fx en Fiesta eller Polo. Om den kører bedre end Fiesta’en er så spørgsmåle­t. Matthias H. Rosenstrøm Fjern haekspoile­ren. Moderne og positivt anderledes design, meget federe end de konservati­ve tyskere. Ikke for mange falske udstødning­srør. @qkatiax Jeg er glad for, at vi får disse biler til Danmark. Vi har ikke alle råd til AMG med vores afgiftssys­tem.

Marco Larsen

NEJ

Den er lidt for speciel i min mening. Så hellere en Fiesta ST, som ser knap så aggressiv og “se mig, se mig” ud i udtrykket.

Thomas Bøgh Andersen Den er ganske enkelt for grim til at vaere i spil. Christian Schacht Nej, den er grim. Bagenden ligner noget, der er løgn. Frederik Palm Ibiza FR lookalike... Nicolai Vinding

 ??  ?? Sydkoreane­ren laegger op til slåskamp med 204 hk og et steroidepu­mpet look. Er det for gejlet eller sidder den lige i skabet?
Sydkoreane­ren laegger op til slåskamp med 204 hk og et steroidepu­mpet look. Er det for gejlet eller sidder den lige i skabet?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark