Bil Magasinet (Denmark)

Et rat fra en racerbil, der passer til din spillekons­ol? Den er god nok. Laes om det vilde rat og andre sjove og brugbare bilting.

-

BENTLEY CONTINENTA­L PIKES PEAK RAT

Oplevelsen af at køre bil på en computer bliver mere og mere virkelighe­dsnaer. Nu har Bentley indgået et samarbejde med Fanatec, der producerer rat til profession­elle gamere, om et Bentley-rat, som er taget direkte fra den vilde Continenta­l-racer, Bentley byggede til det amerikansk­e løb på Pikes Peak.

Rattet omfatter kontakter og greb til alle de primaere betjeninge­r af raceren, inklusiv et Lcd-display med motorens omdrejning­er, gearvalg og mere. Alle kontakter korrespond­erer direkte med betjeninge­n af både den fysiske og den digitale bil, og også gamerratte­t har “Quick release” til afmonterin­g af rattet fra holderen. Men Lcd-displayet kan også blot fungere som et ur, og rattet kommer med beslag til vaegmonter­ing, hvis man blot vil have det haengende til pynt.

Både Bentley og Fanatec oplyser, at prisen vil blive afsløret senere, men et kig i Fanatecs katalog afslører, at deres bedste rat starter ved 13.500 kr. Bentley udgaven bliver formentlig­t betydeligt dyrere.

Se mere på: bentley.fanatec.com Pris: Ukendt

 ??  ?? Continenta­l GT3 satte rekord ved Pikes Peak i 2019, og Bentley forsøgte sig atter i juni i år, denne gange med det nye gamer-rat.
Continenta­l GT3 satte rekord ved Pikes Peak i 2019, og Bentley forsøgte sig atter i juni i år, denne gange med det nye gamer-rat.
 ??  ?? Gamer-rattet er produceret i de samme materialer, som det rigtige bilrat. Det vil sige kulfiber, titanium og ruskind.
Gamer-rattet er produceret i de samme materialer, som det rigtige bilrat. Det vil sige kulfiber, titanium og ruskind.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark