Bil Magasinet (Denmark)

EN AERLIG TAYCAN

Den billigste Taycan er intet aergerligt kompromis og heller ikke på nogen måde en slap elbil.

-

Hvordan er det nu lige det er med billigste variant og version af en given bil? Ofte er der tale om en traels oplevelse, hvis eneste formål er at lokke kunder i butikken for derefter at saelge dem en anden, bedre og dyrere bil.

Sådan er tilfaeldet med Porsche Taycan ikke. Den billigste af de hurtige el-porsche’r har et batteri på 71 kwh i udgangspun­ktet, hvilket kan opgraderes til 83,7 kwh i varianten med Performanc­ebatteri Plus.

Det større batteri giver både mere power og en større raekkevidd­e. Med Performanc­ebatteri Plus yder Taycan 380 hk og har en opgivet raekkevidd­e på 484 km. Holder du ved en hurtiglade­r af Dc-typen med 800 volt, kan der lades med op til 270 kw – 45 kw mere end Taycan med standardba­tteriet.

Sammenlign­et med Taycan 4S vejer den baghjulstr­ukne el-porsche 90 kg mindre. Det er ikke alverden på en bil, der vejer over to ton, men kombineret med traek på baghjulene er Taycan uden “4S”- og “Turbo”-emblemer en fin bil i sin egen ret.

Sandheden er, at bilen er utrolig letkørt, og saerligt med prisen in mente bliver det svaert at anbefale de øvrige varianter, da netop denne bil matcher dem langt hen ad vejen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark