Bil Magasinet (Denmark)

ULTIMATIV STUDIETUR

Studenterm­ed-hjaelper Emma Steensen beskriver sin første pilgrimstu­r til Ferrari.

-

Med den fuldt elektriske CUPRA Bor n traeder det spanske per forman c ema erk e fra Bar c elona indien ny og spaendende tidsalder, hvor underholde­nde dynamik, rebelsk design og imponerend­e praestatio­ner kombineres med innovativ og elektrisk mobilitet.

CUPRA Born kombinerer sportslig performanc­e med elektrisk mobilitet på et helt nyt niveau i klassen, og markerer endnu et kapitel i en spaendende rejse. Den første 100 procent eldrevne model fra det spanske per forman cem aer ketil slutter sigen innovativ modelfamil­ie, s omsammen med plug-in hybridvari­anterne af Leon, Leon Sportstour­er og Formentor anvender elektriske kraefter til at maksimere graden af performanc­e. CUPRA Born bliver en staerk udfordrer på markedet for elektriske biler og samtidig en vigtig brik i hele maerkets transforma­tion. Med sin dynamiske og rebelske attitude, imponerend­e praestatio­ner og en raekkevidd­e på over 400 kilometer, er det en model, som i den grad har noget at byde på, og som CUPRA har store forventnin­ger til på det elektriske marked. Born er designet og udviklet på CUPRAS hovedkvart­er i Martorell, Spanien. Den er baseret på Volkswagen­s Gruppens Meb-platform og er videreudvi­klet af CUPRAS ingeniører og designere, og er blandt andet udstyret med sportsunde­rvogn og aktive støddaempe­re. CUPRA Born vil fra lanceringe­n kunne fås med op til 204 hestekraef­ter (150 kw) og med to forskellig­e størrelser batteripak­ker.

Det innovative design tjener flere formål, da det både skaber en bil med en dynamisk og sportslig appeal og samtidig beviser, at elektrisk mobilitet sagtens kan sprudle af sport og performanc­e. Born gør sig isaer bemaerket med sine distinktiv­e Led-forlygter og signatur-bagende med det lysende bånd, som straekker i hele bilens bredde og giver bilen et spektakula­ert udtryk. Modellens dynamiske former fortsaette­r i kabinen, hvor Born, ligesom enhver anden CUPRA, er indrettet med fokus på chaufføren – men samtidig vil man opleve et materialev­alg, der understreg­er det innovative koncept. Et godt eksempel er de sportslige skålformed­e saeder, som er standard i Born, og som er skabt af SEAQUAL® – en tekstiltyp­e, som er udviklet af genbrugt havplast. CUPRA Born kan opleves hos de danske forhandler­e fra november 2021, men det er allerede nu muligt at konfigurer­e bilen på cupraoffic­ial.dk.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark