Bil Magasinet (Denmark)

Safari-klart cockpit

-

Bag rattet er udsigten til den langstrakt­e motorhjelm med gaeller umiddelbar­t som i en almindelig Plus Four, men motorhjelm­en er faktisk haevet for at give BMW turbomotor­en med 258 hk forbedret køling. Morgan og Rally Raid UK er gået naensomt frem i kabinen og har tilføjet småting for at gøre turen komfortabe­l, når du leger Dakar-kører. På instrument­braettet er tilføjet en robust telefonhol­der, en Usb-udgang og en kortlampe. Gemt vaek i passageren­s fodbrønd finder man et førstehjae­lpskit, ligesom der skulle vaere installere­t en køletaske et sted.

Går eventyret til varmere himmelstrø­g, kan hardtoppen afmonteres sammen med det øverste af dørene – som igen kan monteres på taget. Drømmer du om skålsaeder, bliver du skuffet: Saederne stammer fra standardbi­len.

 ??  ?? De fleste tilføjelse­r i kabinen finder man i passagersi­den. Bemaerk den haevede motorhjelm, der giver bedre køling. Gør nat til dag En solid lysbro med fire kraftige projektøre­r giver forbedret nattesyn.
Dét her ville du naeppe udsaette en almindelig Morgan for, men CX-T er skabt til det med beskyttels­esplader under bugen.
De fleste tilføjelse­r i kabinen finder man i passagersi­den. Bemaerk den haevede motorhjelm, der giver bedre køling. Gør nat til dag En solid lysbro med fire kraftige projektøre­r giver forbedret nattesyn. Dét her ville du naeppe udsaette en almindelig Morgan for, men CX-T er skabt til det med beskyttels­esplader under bugen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark