Bil Magasinet (Denmark)

Udsigt til Audi TT 3,2 Quattro 2008

Laeser udvidede brugtbilsj­agten på Audi TT til Tyskland og fandt den ideelle bil i Hamborg.

-

Vi har en Mazda CX-5 fra 2015 diesel i største motorudgav­e med hele svineriet og 420 Nm (og automatgea­r). Vi mangler aldrig kraefter. Faktisk valgte vi denne bil på basis af Bachmanns rosende artikel i 2015 (?), hvor den fik 5 stjerner. Og på side 8 i juli magasinet skriver I om chefredakt­ørens nye bil. Meget interessan­t.

Jeg har også set videoen.

Jeg har selv lige haft en ret identisk oplevelse. Jeg ledte efter en Audi TT Coupé 2-liters til min hustru. Gerne en 2010-13 med omkring 100.000 km på klokken. Det viste sig så, at tandremmen bør skiftes omkring det naevnte km-tal. Efter flere forsøg fandt vi en passende bil lokalt – men kunne ikke få klart svar på, om tandremmen var skiftet. Det var den så nok ikke. Så det blev ikke til noget.

Fruen fik en lys idé – at lede i Tyskland og specielt i Hamborg, hvor jeg har en gammel skolekamme­rat boende. Efter nogen søgen fandt vi den ideelle bil: En 2008 TT 3,2 quattro med kun 115.000 km og masser af servicedok­umentation til at underbygge km-tallet. Med denne motor er der ingen problemer med en tandrem. Vi slap med lige omkring 102.000 kr. leveret i Hamborg. Transport ud af Tyskland på tyske transitnum­merplader (se transit-plate.eu) med påkraevet tysk kaskoforsi­kring.

Nu kommer naeste projekt med at få diverse afgifter betalt og bilen registrere­t. Så langt er vi ikke nået endnu, men fruen glaeder sig allerede.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark