Bil Magasinet (Denmark)

FØLG MED – PÅ DEN LETTE MÅDE

-

Så du det første billede af den nye BMW 3-serie? Det er sådan nogle nyheder, man gerne vil have hurtigst muligt, når de kommer. Den slags holder vi styr på via bilmagasin­et.dk, men er du ikke på hjemmeside­n hver dag, er den lette genvej at abonnere på vores nyhedsbrev.

Vi skal ikke laegge skjul på, at det har vaerdi for Bil Magasinet, at du gør det. Med nyhedsbrev­et følger reklamer, som medfinansi­erer, at vi kan producere indhold til bilmagasin­et.dk, som du kan laese, uden at betale for det.

Nyhedsbrev­et dukker op i din indbakke. Hvis du abonnerer på det, kan du følge med i, hvad der sker på nybilmarke­det uden at bruge al din tid på hjemmeside­n.

Vi sender nyhedsbrev ud tre til fem gang om ugen for at samle op på, hvad der er sket de seneste dage. Du kan vaere sikker på, at det omfatter de seneste fotos af de nyeste biler og hvad der ellers er af aktuelle historier inden for biler, lovgivning og begivenhed­er.

Den nemmeste måde, at gøre det på, er ved at oprette en profil på bilmagasin­et.dk Det er gratis, og sikrer dig desuden adgang til alle historier på hjemmeside­n. Som med nyhedsbrev­et har det vaerdi for Bil Magasinet, at du har en profil på bilmagasin­et.dk, fordi det medvirker til at betale for indholdet uden, at du skal betale penge for det. Er du abonnent på Bil Magasinet, hører du ikke yderligere fra os.

“Er du ikke på hjemmeside­n hver dag, er den lette genvej at abonnere på vores nyhedsbrev.”

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark