Bil Magasinet (Denmark)

KLASSE FOR KLASSE

-

Mikro Volkswagen Up & co.

Du er godt stillet, når du skal saelge, ikke, når du køber. Efterspørg­slen steg under coronakris­en, og markedet mangler nyere brugte mikroer, da der naermest ikke bliver solgt nye og de ikke bliver importeret pga. en lille avance.

Mini Toyota Yaris & co.

Godt udbud og mange maerker. Merprisen fra en mikro- til en minibil er mindsket, så her kan gøres gode handler. Hybriden Yoyota Yaris er eftertragt­et, men forhandler­ne tjener kun lidt på minibiler, og giver derfor kun lidt ekstra for den.

Mellem Kia Ceed & co.

Her mangler der lidt biler, dog er der stadig tilgang til markedet, da der kommer biler i dette segment fra privatleas­ing. Godt udvalg på tvaers af maerker. Ejer du en nyere, brugt benziner med automatgea­r får du toppris.

Firmabilkl­assen VW Passat & co.

Det har vaeret svaert at skaffe fabriksnye biler, og derfor mangler der brugte. Du er godt stillet, hvis du har en nyere tysk, brugt firmabil. Skal du købe, kan du få rigtig meget bil for pengene, hvis du køber andet end plugin-hybrid.

Premium Volvo & co.

Her er stor efterspørg­sel også i udlandet, så du kan få en god pris for din luksusbil. Udbuddet er også godt, fordi denne type biler i høj grad importeres og der dermed købes i hele Europa. Gode handler at gøre i diesel og plugin-hybrid.

Lille SUV Seat Arona & co.

SUV’ER er mest efterspurg­t i markedet. Har du en nyere brugt, så saelg, da du får mange penge for den lige nu. Mest attraktivt er plugin og benzinere med automatgea­r – mindst er firehjulst­raek, som ingen gider betale ekstra for.

Mellem SUV BMW X1 & co.

Også stor efterspørg­sel, dog ikke på diesel. Generelt er der et ret bredt udvalg på tvaers af maerker. Manglen på SUV’ER gør, at forhandler­e aktivt ringer til tidligere kunder for at købe deres brugte SUV. Sid klar ved telefonen!

Elbil Tesla Model 3 & co.

Markant stigende efterspørg­sel, isaer på modeller som

Tesla 3 og VW ID.3. Godt udbud på tvaers af maerker, da bilerne i stor stil importeres fra andre europaeisk­e lande. Ejer du den rigtige elbil, er den hurtigt solgt – dog ikke aeldre biler.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark