Bil Magasinet (Denmark)

De kan da ikke bare tage min bil?

Laeser efterlyser, at Bil Magasinet tjekker ind i debatten om “vanvidsbil­isme” igen.

-

Jeg synes, Bil Magasinet skrev om det med vanvidsbil­isme nogle gange på internette­t, men nu har der vaeret stille i et stykke tid, og det er da vist ikke fordi, politiet er stoppet med at tage biler.

Jeg med på, at folk, der kører for staerkt, skal straffes, og det kan for min skyld også godt vaere en hård straf, men det med at tage bilen virker helt skørt, både i forhold til straffens størrelse, og hvem straffen rammer.

Som jeg forstod jeres artikler, var det også jeres synspunkt, men det hører man ikke meget til mere. Tvaertimod er de fleste nu bare glade for, at loven rammer hvad og hvem som helst.

Det er som om, alle bare er enige om, at fartbilist­er skal rammes – lige meget hvad, og det er sgu da ikke ok. Jeg er selv blevet bevidst om, hvem der kører min bil. Ikke at jeg har lånt den ud til mange før, men det er blevet farligt.

Det samme gaelder faren for at ende i en faelde. Altså at man pludselig kun må køre det halve af, hvad jeg tror, selv om jeg ikke ville andet end overholde loven.

I må gerne tage emnet op igen, så vi kan få sat fokus på det rigtige, som er, at de rigtige forbrydere har gennemskue­t, at hvis man bare kører i en skrammelbi­l, så bliver man ikke ramt så hårdt, mens de, der mister de dyre biler, ofte ikke er dem, som ejer dem.

Der må da vaere en voksen et sted, som slår fast, at det ikke er rimeligt. Jeg håber Bil Magasinet vil tage det op igen. Rune Johansen

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark