Bil Magasinet (Denmark)

VERDENS HURTIGSTE BARBERING

-

Der foregår samarbejde­r på kryds og tvaers via såkaldte “collabs”, altså hvor firmaer i to forskellig­e brancher går sammen om at skabe noget nyt. Det må man også sige, at dette ret atypiske projekt mellem Gillette og Bugatti er. De har i samarbejde udviklet en barberskra­ber, som de har døbt Bugatti Special Edition Heated Razer. Oversat til dansk er det bare en barberskra­ber med varme og et Bugatti-logo.

Angiveligt skulle den opvarmede 5-blads skraber give en maerkbart mere behagelig barbering og sensorisk oplevelse. Selve konceptet med at varme barberblad­ene for at give en mere behagelig barbering er ikke noget nyt. Gillette kan saelge dig et saet uden Bugatti-logoer på for 975 kr.

Lad os vaere aerlige, da vi så, at man kunne få en “Bugatti-skraber” taenkte vi automatisk, at den må vaere hundedyr, men vi tog fejl. Hvis du er bilfreak og gerne vil have et snert af Bugatti, er dette nok en af de billigste måder at få det. Bugatti Special Edition Heated Razer koster nemlig “kun” 1.100 kr.

Se mere på: www.gillette.com Pris: 1.100 kr.

 ?? ?? Med i pakken får man en oplader, ekstra blade og en renseklud. Gillette har gratis forsendels­e.
Med i pakken får man en oplader, ekstra blade og en renseklud. Gillette har gratis forsendels­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark