Bil Magasinet (Denmark)

RUSTIK C-KLASSE

Øgede skaermkass­er med plastkante­r understreg­er, at denne bil er villig til lidt leg i mudder.

-

Vi kender All-terrain fra E-klassen, men nu lancerer Mercedes-benz den første C-klasse All-terrain. Den er en smule laengere, højere og bredere end den almindelig­e C-klasse, men adskiller sig ellers marginalt med lidt anderledes kofangere. Den mest synlige All-terrain-mundering er de sorte sideskørte­r og kanter ved hjulkasser­ne, som får bilen til at fremstå mere rå.

C-klasse All-terrain fås udelukkend­e i varianten C 220 d diesel med mild hybrid og 200+20 hk i Danmark. 4Matic firehjulst­raek og en velfungere­nde 9G-tronic gearkasse er standard. All-terrain kan traekke op til 1.800 kg.

En øget frihøjde på 4 cm er ikke meget, og C-klasse All-terrain skal heller ikke kastes ud i alt for udfordrend­e terraen. Vi har i en kort test kørt bilen i det testområde, som Mercedes bruger til sine SUV’ER. Her klarer C-klasse All-terrain stigninger på skovveje helt op til 50 pct. uden problemer.

I kabinen er design og indretning identisk med den traditione­lle C-klasse – men med specifikke offroad-visninger, så du bl.a. kan se forhjulene­s retning.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark