Bil Magasinet (Denmark)

SE FLERE BILER FRA LOS ANGELES PÅ BILMAGASIN­ET.DK

-

4 CHEVROLET SILVERADO ZR2

Chevrolet har en vis succes i USA med sin mellemstor­e elbil Volt, som er gemt vaek bagest på standen i Los Angeles og overskygge­s af en heftig pickup. Silverado ZR2 har 6,2-liters V8-motor fra Camaro, ekstreme tilkørsels­vinkler og alufaelge med Goodyear Wrangler offroad-daek. Den er ikke lige så ekstrem som de vildeste V8-pickups men mere fokuseret på arbejdsbru­g. ZR2 må traekke 4,0 ton.

6 EKSPLOSIV CORVETTE Z06

Corvette C8 Stingray er en voldsom oplevelse på Autobahn, men der er en endnu hurtigere variant på vej. Corvette Z06 har større luftindtag og bremser og fås med en større haekvinge. Den 6,2-liters V8’er er erstattet af en modificere­t udgave af den 5,5-liters maskine fra Corvette Racing-racerbilen. Den tager her op til 8.600 o/min og yder 680 hk.

2 ØV, BRONCO KOMMER IKKE TIL DANMARK

Ford viser forskellig­e fortolknin­ger af den nye Bronco. Vi falder bagover af begejstrin­g over bilerne fra Ford Vehicle Personaliz­ation, der demonstrer­er, hvor fed Bronco kan komme til at se ud, uanset om du skal surfe, køre i en skov eller bare vil have en badass-bil. Bronco har fem døre og fem saeder, og fås i en karrosseri­udgave med kaleche over bagsaedet, der gør den til en semi-åben SUV. Den nye model er i naer familie med den herhjemme storsaelge­nde Kuga, men da den ikke produceres som plugin-hybrid, vil den desvaerre blive for dyr med danske afgifter. Den kommer derfor ikke til Danmark. Øv.

3 FORD F-100 LIGHTNING CONCEPT

For at vise alsidighed­en i sine eldrevne drivliner har Ford fjernet den store V8-motor i en F-100 årgang 1978 og erstattet den med to elmotorer og firehjulst­raek fra den nye Mustang Mach-e. Det demonstrer­er over for amerikansk­e pickup-fans, at de ikke behøver undvaere deres elskede biltype på grund af den grønne omstilling. Der er ingen planer om en serieprodu­ktion af F-100.

5 DEN NAESTE AC COBRA ER EN ELBIL

AC Cobra Series 1 Electric bliver vist i USA for første gang på Los Angeles Auto Show. Den ikoniske roadster fra et af Storbritan­niens aeldste bilmaerker har ikke laengere en brølende V8motor men et 54 kwh batteri og en elmotor med omkring

330 hk. Den skal give en 0-100-km/t-tid på under 4,0 sek., svarende til den første Cobra gadebil fra 1960’erne.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark