Bil Magasinet (Denmark)

Savner de unikke abo-forsider

Laeser vil gerne have de saerlige forsider til abonnenter tilbage.

-

For ikke så lang tid siden introducer­ede I en alternativ (og smuk) forside, så abonnenter ikke skulle “lide” med den skraekkeli­ge forside, der er opsat til at tiltraekke løssalgsku­nders opmaerksom­hed.

I sidste nummer aendrede I så layoutet igen og fjernede de specielle forsider, der vel var lavet for at give noget ekstra til abonnenter.

Den holder ikke. Jeg holder utroligt meget af BM og stopper ikke, fordi I kaster os tilbage til “Tilbudskat­alog”-designet – jeg synes bare, det er aergerligt.

Kenn Ursbak

De saerlige forsider uden tekst og budskaber, som var forbeholdt abonnenter, blev introducer­et i januar 2021 og kørte det efterfølge­nde år.

Vi har dog oplevet et stigende antal abonnenter, som ikke synes om dem, dels fordi også abonnenter bruger forsidens budskaber som indholdsfo­rtegnelse, dels fordi de helt rene forsider nogle gange mistede Bil Magasinets identitet. Derfor er vi gået tilbage til én forside til både løssalg og abonnement. Til gengaeld har vi givet den et nyt udtryk.

Chefredakt­ør Mikkel Thomsager

 ?? ?? I 2021 havde Bil Magasinet unikke forsider for abonnenter. Fra i år er forsiderne for abonnenter og til løssalg ens – men forsiden har fået nyt udseende.
I 2021 havde Bil Magasinet unikke forsider for abonnenter. Fra i år er forsiderne for abonnenter og til løssalg ens – men forsiden har fået nyt udseende.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark