Bil Magasinet (Denmark)

Billeje i USA

Laeser er Lexus-fan og vil følge i Bachmanns hjulspor på tur i USA.

- Kjeld Ovesen

Jeg laeste Steen Bachmanns rejseberet­ning fra USA i seneste nummer. Sjov inspiratio­n til naeste gang, man er på de kanter – hvornår det så end kan blive. Umiddelbar­t efter følger så en duel mellem en Lexus og en Audi skrevet af samme Bachmann. Her får Lexus en reprimande mest på grund af dens gear, men man er ikke i tvivl om, at Audi er Bachmanns valg.

Jeg har laest Bil Magasinet i mange år og er ikke overrasket, men jeg synes alligevel at det er lidt selvmodsig­ende, at Bachmann glaeder sig over en tur i Amerika, men undsiger en bil med en lidt amerikansk kørestil. Det er i hvert fald sådan, jeg opfatter Lexus, som jeg synes generelt er lidt misforståe­t i Danmark.

Der findes naeppe mere gennemtaen­kte biler end dem fra Lexus. Måske skiller de sig ud – jeg har kun prøvet to – men mit indtryk er, at hvis de gør det, så er det aldrig på bekostning af komfort og praktik. Tvaertimod er de fokuseret på den naesten behagesyge køreopleve­lse, som man nyder, når man er på tur. Det fik mig til sendt i retning af naeste køreopleve­lse i USA. Det skal selvfølgel­ig vaere i Bachmanns hjulspor i en lejet Lexus.

Det tog mig akkurat 500 meter at fastslå, hvilken af de to biler fra Lexus og Audi, jeg helst ville have. Jeg tager Audi’en, og den ville også vaere mit valg på en langtur i USA. God tur i USA, og pas på med at dreje af til 4x4-sporet i din Lexus!

Steen Bachmann

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark