Bil Magasinet (Denmark)

Hovedrengø­ring af lortebil

-

Min gamle Saab var billig i indkøb, men lugtede af pulterkamm­er, så efter at have haft den et par måneder bookede jeg en rengøring hos Steamrex. Det er et klargøring­sfirma, der kommer ud og rengør en bil, uanset hvor den holder parkeret. Det skal vaere muligt for servicepar­tneren at parkere sin Berlingo umiddelbar­t op af bilen, så han eller hun kan komme til, men om det foregår på din adresse, på jobbet, i et p-hus eller et andet sted er ligegyldig­t. Man taster tid og sted i systemet, får en bekraeftel­se online og en sms dagen før aftalen for en sikkerheds skyld.

Jeg havde booket en tid foran Bil Magasinets redaktion på Østerbro i København, som blev aflyst på grund af sygdom, men jeg blev ringet op og spurgt, om jeg eventuelt kunne dagen efter? Nej, for der skulle jeg arbejde hjemme. Nå, men så kommer vi bare der, lød meldingen, og det passede mig perfekt. Den unge selvstaend­ige partner for Steamrex havde base i Holbaek 70 km vaek fra og kom til den aftalte tid. Han rensede kabinen og gav saederne en ekstra dybdegåend­e damprens, som faktisk har fjernet den lidt klamme lugt. Arbejdet tog 45 minutter og var af upåklageli­g kvalitet. Det har forvandlet Saab’en.

Jeg havde ikke på forhånd fortalt, at Saab’en optraeder i Bil Magasinet, og der var ingen aftaler med Steamrex om noget som helst, for vi ville bruge lejlighede­n til at teste dem. Resultatet er over forventnin­g.

Behandling­en kostede 649 kr. for kabinerens, 249 kr. for vinylpleje og 399 kr. for dybdegåend­e saederens, i alt 1.297 kr. inkl. moms. De penge er godt givet ud.

 ?? ?? Steamrex kom til aftalt tid og brugte 45 minutter på kabinerens, vinylpleje og dybdegåend­e saederens af den gamle Saab.
Steamrex kom til aftalt tid og brugte 45 minutter på kabinerens, vinylpleje og dybdegåend­e saederens af den gamle Saab.
 ?? ?? ... så en 24 år gammel og let ildelugten­de kabine bliver forvandlet.
... så en 24 år gammel og let ildelugten­de kabine bliver forvandlet.
 ?? ?? Med rutine og de rette vaerktøjer går den profession­elle klargøring hurtigt...
Med rutine og de rette vaerktøjer går den profession­elle klargøring hurtigt...
 ?? ?? Saab’en kastede en forlygte en dag, men det blev fikset med en skrue og noget gaffatape.
Saab’en kastede en forlygte en dag, men det blev fikset med en skrue og noget gaffatape.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark