Bil Magasinet (Denmark)

Evolutione­n

Også i denne måned håber vi, at have lavet det bedste Bil Magasinet nogensinde.

- MIKKEL THOMSAGER Chefredakt­ør

Du taenker sikkert ikke over det, og det ser ikke sådan ud, men det, du sidder med i hånden lige nu, er en korkprop forklaedt som magasin. Private medier, der skriver på dansk, og sågar udgiver det på papir, er under voldsomt pres i øjeblikket. Men Bil Magasinet ikke bare lever, vi udvikler os fortsat, og det gør vi fordi du sidder med magasinet i hånden netop nu. Tak for det!

Du som laeser er drivkrafte­n i alt hvad vi laver. Tag ikke fejl. Bil Magasinets redaktion er bilnørder. Vi elsker at køre bil, og vi ved, at vores jobs er det bedste i verden. Vi nyder at udleve drømme hver eneste dag. Men det holder ikke, hvis ikke du saetter pris på resultatet, og det er fokus i hver en artikel, også i dette nummer af Bil Magasinet.

Som du og resten af Danmark har også vi har vaeret ramt af corona. Økonomisk set ramte det hårdest på annonceoms­aetningen. Nu er der atter salg i magasinet, og annoncerne er tilbage på cirka samme niveau som før corona. Tak for det.

Annoncer er et vigtigt økonomisk tilskud for os, og vi synes også de klaeder magasinet med relevante budskaber. Men de er ikke magasinets vaesentlig­ste livskilde. Vi får heller ikke så meget som én krone i offentlig støtte. Uanset om du har købt Bil Magasinet i en kiosk, eller om du er abonnent, så er det dig, der betaler for papiret og bogstavern­e i den medfølgend­e digitale adgang, der holder magasinet kørende. Tak for det.

Vi forsøger at gøre os fortjent til din tillid med hvert eneste nummer. Vi arbejder ikke med revolution­er, vi forfølger evolutione­n, som gerne skulle gøre praecis det magasin, du sidder med lige nu, til det hidtil bedste vi hidtil har lavet. Det er ikke sikkert vi rammer helt praecis dine praeferenc­er hver gang, men forhåbentl­ig bliver vi lidt bedre til noget af det, der er i magasinet, i hvert nummer.

Fortael os gerne, hvad du synes. Fang os på Bil Magasinets Facebook-side eller send en mail til bilmagasin­et@bilmagasin­et.dk

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark