Bil Magasinet (Denmark)

Så dyrt er det ikke at leje 4x4 i USA

Flemming lejer SUV med V8-motor betydeligt billigere end Bachmann fra Bil Magasinet.

-

Jeg er simpelthen nødt til at kommentere Bachmann’s billeje i USA. Han fortaeller om en biloplevel­se med en Toyota og en tur ud i ingenmands­land. Helt fint. Men slutter med at oplyse, hvad turen har kostet. Nemlig

3.270 kr. Fratrukket benzin har det kostet ham kr. 2.584 kr. for to døgn. Og stiller i den forbindels­e spørgsmåle­t: Er det dyrt? Nae, det er det ikke – er hans svar.

Jeg er helt uenig. For to år siden lejede jeg i USA en stor SUV med V8-motor og cirka 400 hk. Den kostede 4.000 kr. plus benzin naturligvi­s. Den havde godt nok ikke et (ubrugeligt) lad, men god bagageplad­s. Den skulle også vise sig at vaere ganske duelig ud i offroad-kørsel. Jeg foretog en bjergtur i Tellerude, Utah, som viste sig at vaere mere offroad, end jeg havde forestille­t mig. Men bilen klarede det i fin stil.

Derudover skal jeg i efteråret 2022 igen til USA og har i den forbindels­e igen lejet en stor SUV i 16 dage. Denne gang til 6.200 kr. plus benzin.

Sååå ... Bachmanns dagpris er bestemt IKKE billig.

Da jeg lejede bil, var det tilfaeldig­vis Thanksgivi­ng helligdage, og det betød stor efterspørg­sel på lejebiler. Om det betød noget for min pris, ved jeg ikke. Jeg fik Budget i Danmark til at tjekke min faktura, da jeg kom hjem, og de bekraefter, at den er korrekt, og at jeg ikke har betalt for meget. Jeg synes, prisen er okay for en stor 4x4.

Steen Bachmann, journalist

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark