Bil Magasinet (Denmark)

BIL MAGASINETS DIGITALE UNIVERS

-

Bil Magasinets univers straekker sig både bredere og laengere end det magasin, du sidder med i hånden. Selve magasinet er tilgaengel­igt digitalt for abonnenter på vores Wype-service – men vi er også tilstede mange andre steder, hvor du måske i forvejen også selv befinder dig digitalt.

Bilmagasin­et.dk er portalen ind til meget af vores indhold, som du kan nyde på din smartphone, tablet, computer eller anden skaerm. På hjemmeside­n slås nyhedsarti­kler om pladsen med meningsind­slag fra redaktione­ns medlemmer, der hver har en blog på sitet. Bilmagasin­et. dk afspejler det trykte månedsmaga­sins indhold og miks – derfor er der noget for enhver smag.

Instagram, Facebook og Youtube er også platforme, hvor Bil Magasinet deler ud af fedt bilindhold. For tiden kan du blandt andet se et interview, vi foretog med Shmee150. Vi møder den kendte, britiske Youtuber i Praestø, hvor manden, med det borgerlige navn Tim Burton, er på besøg hos den danske hyperbilsp­roducent, Zenvo. Her møder Bil Magasinets udsendte Shmee150 til en snak om den Zenvo RSR-S, som briten er ved at få bygget.

Instagram tilbyder et kig ind bag kulisserne og er et godt sted at følge os, hvis man vil holde sig ajour med kommende test.

 ?? ?? På Bil Magasinets Youtube-kanal kan du se vores interview, som du også kan laese på side 58 i dette magasin.
På Bil Magasinets Youtube-kanal kan du se vores interview, som du også kan laese på side 58 i dette magasin.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark