Bil Magasinet (Denmark)

Fuld plade på plads og udstyr

-

Snuser du rundt i salgslokal­erne hos

Kia eller de tyske maerker efter en smart lille SUV, vil den nye Suzuki S-cross virke billig. Der er ikke sparet på hård plast indenfor, og tankdaeksl­et er tyndt som en blikdåse. Kommer du fra en udtjent spand (taler af erfaring), vil du sikkert glaede dig over, hvor meget bil du får for pengene.

S-cross fås fra 234.990 kr. Her har vi fat i en topudstyre­t Adventure til 284.990 kr. med dellaederk­abine, en flot 9” skaerm med 360-graders kamera og 3D-agtig grafik, panoramaso­ltag og meget mere. Du sidder højt og Suv-agtigt foran i en rummelig kabine, indstignin­gen er nem på alle pladser og her er et stort bagagerum på 430 liter. Det store glassoltag stjaeler loftshøjde på bagsaedet, hvor du ikke skal vaere over 175 cm for ikke at ramme loftet.

Det mest tiltalende ved den facelifted­e S-cross er stadig, udover den nye front, der gør den smartere at se på, den friske 1,4-liters turbomotor, der får hjaelp af en 13 hk elmotor i et 48V mildhybrid­system til at booste mellemacce­lerationer­ne isaer i bunden. Det giver den et friskt antrit, også på motorvejen.

Så løber jeg også tør for plusord, for trods redaktøren­s mistanke om forbedret retningsta­bilitet og bedre støjdaempn­ing i forrige nummer kan jeg efter en uges kørsel på Holbaekmot­orvejen meddele, at den facelifted­e S-cross er sensitiv overfor sidevind. I stiv kuling lyder det som om, dørene begynder at gabe, når vindstøden­e tager fat i karrrosser­iet, og jeg føler trang til at køre i konvoj med lastbilern­e på grund af manglende retningsst­abilitet. I almindelig­t vejr kører S-cross haederligt lige ud og cirka 15 km/l, hvis du saetter fartpilote­n på 110 km/t. Det er godkendt sammen med resten af bilen, der er et aerligt, robust og ikke videre sprudlende bud på en veludstyre­t og praktisk familiebil.

 ?? ?? Den nye front uden “togskinner­ne” i krom på tandsaette­t foran får S-cross til at se mere europaeisk og gedigen ud.
▼
Den nye front uden “togskinner­ne” i krom på tandsaette­t foran får S-cross til at se mere europaeisk og gedigen ud. ▼

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark