Bil Magasinet (Denmark)

HVAD SYNES DU?

Vi spørger Bil Magasinets brugere på Facebook: Er det okay at køre 417 km/t på Autobahn?

-

JA DA

Heldigt, han ikke mødte en dansker (tyskerne kan godt finde ud af at holde til højre). Brian M. Fisker Hvorfor bruge så mange millioner på en hurtig vogn, hvis den ikke må blaeses igennem en sjaelden gang? Jakob Kvorning Jeg har netop kørt straekning­en naesten uden trafik. Og hvor tit ser man lige sådan superbiler? Come on. Gas Geben!

Erik Andersen Hyklerisk af Bugatti. De saelger et produkt på, at det kan skyde en gevaldig fart. Når så folk gør det et sted uden hastigheds­begraensni­ng, frasiger de sig ethvert ansvar. Frank V. Utzon

NEJ TAK

Det er uansvarlig­t at køre 417 km/t på en offentlig vej – fri hastighed eller ej. Med den fart vil han ikke kunne undvige noget som helst. Han kører 115 meter i sekundet, så han har altså noget det ligner fire sekunder til at reagere på noget 500 meter forude Dennis Nielsen Den fart hører kun hjemme på en lukket bane, uanset hvor meget man selv mener, man har styr på det.

Ole Foght Fed test, enhver drengs drøm. Men det kan da kun give ballade at dele filmen. Ole K. Larsen Jeg boycotter hermed Bugatti. Jeg køber ikke flere. Christian W. Øyrabø

 ?? ?? En tjekkisk Bugatti Chiron-ejer er sigtet af det lokale politi i Sachsen for at angiveligt at have kørt 417 km/t på Autobahn. Laes mere om sagen på bilmagasin­et.dk.
En tjekkisk Bugatti Chiron-ejer er sigtet af det lokale politi i Sachsen for at angiveligt at have kørt 417 km/t på Autobahn. Laes mere om sagen på bilmagasin­et.dk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark