Bil Magasinet (Denmark)

Fra 0-100 på 250 sekunder

Seneste magasin rummer en sjov dataforbyt­ning.

-

Jeg sidder her i laenestole­n med det nyeste nummer af jeres fantastisk­e magasin. Jeg har vaeret trofast laeser i mange år, og vil altid vaere det.

Jeg er i markedet efter en hurtig stationcar, og jeg laeste artiklen omkring Cupra Leon med meget stor interesse. Da jeg nåede det nederste på siden omkring praestatio­ner, blev jeg dog lidt overrasket: 4,9 km/t i topfart og 0-100 km/t på 250 sek. Jeg er med 99 pct. sikker på , at disse tal jo selvfølgel­ig bare skal byttes rundt, men jeg synes alligevel, jeg ville gøre opmaerksom på det. Det gør for mig i hvertfald, nemlig bare jeres blad så meget mere “likeable”. Tak for et altid godt blad.

Kristoffer Paulsen

Du har naturligvi­s fuldstaend­ig ret. Det er en spøjs forbytning af indtastnin­gen af data. Vi er generelt omhyggelig med korrektur af magasinet. Vi har både redigering, teknisk korrektur og sprogkorre­ktur på alle magasiner, men det kan altså smutte. Ved et hurtigt blik på dette, kan man let overse det. Men laeser man efter er det naturligvi­s tydeligt. Tak fordi du gør opmaerksom på det. Mikkel Thomsager

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark