Bil Magasinet (Denmark)

Mere Formel 1 i Bil Magasinet, tak

Kevin Magnussen er tilbage, hvad gør Bil Magasinet ved det?

-

Motorsport har altid vaeret lidt til og fra i Bil Magasinet, nogle gange skriver I lidt, men for det meste ikke noget. Det er lidt aergerligt for os, der interesser­er os for det. Det er spaendende at laese om dette i hvert fald i de mest interessan­te serier. Jeg mener også Bil Magasinet har haft artikler, som gik bagom.

Nu er Kevin så tilbage i Formel 1, og det må da vaere den oplagte anledning til at skrive om Formel 1 igen. Vi er i hvert fald mange danskere, der atter har fået interesse for motorsport­en.

Anders Petterson

Som med al anden sport er motorsport interessan­t for mange, når det går en dansker godt. Vores udfordring er, at resultatet­erne er gamle og uinteressa­nte, når det trykte magasin udkommer.

Derfor henviser vi gerne til vores søstersite bmf1.dk. Det er skrevet og produceret af en selvstaend­ig gruppe entusiaste­r, som Bil Magasinet ikke administre­rer eller har indflydels­e på, men vi hoster og bakker op om sitet, som arbejder efter Bil Magasinets principper, og de er til gengaeld helt aktuelle fra dag til dag.

Chefredakt­ør Mikkel Thomsager

 ?? ?? BMF1.DK er et søstersite til Bil Magasinet, som fokuserer 100 pct. på Formel 1.
BMF1.DK er et søstersite til Bil Magasinet, som fokuserer 100 pct. på Formel 1.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark