Bil Magasinet (Denmark)

Folk skulede fordi jeg sad i bilen

Bilejer skifter fra benzin- til elbil og fortaeller om sine første oplevelser

-

Efter blot et par dage som ny elbilejer skulle vidunderet praesenter­es for svigermor, så vi tog en søndagstur fra Midtsjaell­and til København.

Jeg overholdt hastigheds­graenserne på vejen, også takket vaere den laekre fartpilot der, selv holder afstand til den forankøren­de.

Bilen var ladet op til 100% og så skulle man kunne køre 302 km. Jeg var sikker på, jeg kunne køre frem og tilbage. MEN… der havde jeg gjort regning uden vaert. Da jeg parkerede ved svigermor, viste bilen at jeg havde 132 km tilbage. Nå, det var ikke et stort problem, da jeg havde tjekket, at der var en hurtiglade­r ved Amager Hospital. Jeg bad min søde kone om at gå op og holde middagen, vi var inviteret til, varm.

Jeg kørte ned til hurtiglade­ren, men jeg var desvaerre ikke den eneste. Efter “kun” halvanden times ventetid kunne jeg komme til. Jeg skulle bare have på, så der var til 200 km, så regnede jeg med, der var nok. Det tog ca. 20 minutter hvor folk skulede af mig, fordi jeg sad i min bil. Efter fem minutter åbnede en kvinde min dør, og spurgte på en ikke saerlig paen måde, om jeg ikke snart var faerdig. Jeg var naesten bange for at blive lynchet, men holdt ud i de 20 minutter. Så efter to timer kom jeg til middag. Jeg behøver vel ikke at fortaelle at jeg ikke var saerligt populaer.

Klummen her er et uddrag af Jan Christense­ns oplevelser. Se den fuld artikel på bilmagasin­et.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark