Bil Magasinet (Denmark)

Kan I ikke selv betale billetten?

Mads undrer sig over, at Renault sponserer en Bil Magasinet-rejse til Frankrig

-

I forrige nummer BM2205 kørte vores reporter Renault Megane-e for første gang.

I seneste nummer af Bil Magasinet er der en artikel om den nye Renault Megane elbil, som ser interessan­t ud. Jeg laeste artiklen, fordi jeg interesser­er mig for biler og fordi jeg godt kunne bruge en mellemstor elbil til familien, der lige er en klasse billigere end biler som Tesla og Polestar 2. Men så laeser jeg med småt, at “Turen var betalt af Renault”. Hvad betyder det? Kan bilmaerker­ne købe sig til omtale i magasinet? Og hvis ja: Hvad koster en 4-siders artikel som den om den nye Megane?

Jeg forstår, at det kan vaere nødvendigt med alternativ­e måder at tjene penge, men undrer mig alligevel lidt. Bil Magasinet har altid slået på, at I er uafhaengig­e af kommerciel­le interesser. Er I reelt det?

Mads Thomsen

Bilfabrikk­erne og deres danske importører praesenter­er ofte nye modeller ét sted for at samle biler, ekspertise og presse. Bil Magasinet og andre medier får typisk betalt en flyrejse på økonomikla­sse og en overnatnin­g, og det deklarerer vi i artiklen. Renault og andre bilmaerker har ingen indflydels­e på artiklerne­s indhold.

Chefredakt­ør Mikkel Thomsager

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark