Bil Magasinet (Denmark)

ABONNENTER PÅ BIL MAGASINET FÅR OGSÅ

-

ADGANG TIL WYPE

Som abonnent på Bil Magasinet kan du gratis laese det aktuelle plus de to foregående numre på nettet. Det foregår på wype.dk, som er den digitale portal til Bil Magasinet og forlagene Benjamin Media og Bonnier Publicatio­ns.

Bor du i udlandet, hvor det hidtil har vaeret dyrt at modtage Bil Magasinet på grund af portoen, er Wype.dk en nem genvej til dit magasin.

DEN KOMPLETTE OVERSIGT

Hvis du er abonnent på Bil Magasinet, sender vi dig gratis en komplet oversigt over alle artikler og biler, der har vaeret i magasinet siden 2005. Send os en mail på bilmagasin­et@bilmagasin­et.dk og skriv “OVERSIGT” i emnefeltet samt dit abo-nummer. Så returnerer vi et komplet regneark med alle artikler. Du kan sortere dem, som du vil.

MAGASINET I POSTKASSEN FØR ALLE ANDRE

Når du abonnerer på Bil Magasinet, får du det nye magasin i din postkasse senest den dag, det kommer til salg i kioskerne. Mange abonnenter modtager dog magasinet allerede flere dage før.

ADGANG TIL MORESHOP

Moreshop er Bil Magasinets fordelsbut­ik, hvor du kan købe elektronik og andet, som vi tror, du vil interesser­e dig for. Alle produkter er de samme, som vi giver til nye abonnenter, og du kan købe dem til samme pris. Se mere på moreshop.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark