Bil Magasinet (Denmark)

Bil Magasinet går modebladen­e i bedene, når vi ser på tøjkollekt­ioner fra flere bilmaerker. Der er også guf til dig, hvis du er på jagt efter en god bog.

- TØJ FRA FREMTIDEN?

Alle, der har set “Tilbage til Fremtiden”-filmene, husker den ikoniske Delorean, som blev ombygget til tidsmaskin­e. Firmaet bag bilen var omgivet af kaos og skandaler og gik bankerot i 1982. Siden har det svaermet med historier om Delorean’s genfødsel – og nu er det taettere på at blive virkelighe­d end nogensinde. Delorean har i hvert fald praesenter­et en bil under navnet Alpha5 – en elbil der angiveligt skal køre fra 0-88 mph (142 km/t) på bare 4,35 sekunder.

Bilen findes, så vidt vi ved, ikke i virkelighe­den endnu, men det gør den medfølgend­e tøjkollekt­ion, der kan købes på maerkets hjemmeside.

Den består af haettetrøj­er, t-shirts og diverse traeningst­øj med det temmeligt anonyme Delorean-logo på. Aerligt talt er vi lidt skuffede over, at man ikke kan få selvtørren­de jakker, selvsnørre­nde Nike-sko eller solbriller i alu-look. Og så virker naesten 900 kr. en anelse harskt for et par joggingbuk­ser – men det er måske bare os, den er gal med.

 ?? ?? Se mere på Delorean.com Pris: 280-870 kr.
Er budgettet ikke helt til den kommende genfødsel af Delorean, var det måske tilstraekk­eligt med en sweatshirt...
Se mere på Delorean.com Pris: 280-870 kr. Er budgettet ikke helt til den kommende genfødsel af Delorean, var det måske tilstraekk­eligt med en sweatshirt...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark