Bil Magasinet (Denmark)

En ny tids standardkl­asse

-

Gennem årtier var VW Golf en af de mest solgte biler i Danmark og uden sidestykke den mest solgte model fra Vw-koncernen.

I 2022 har VW solgt flere Polo, Taigo, T-cross, ID.4 og Passat i Danmark, end de har solgt Golf’er, og den aktuelt mest solgte model i programmet er T-roc, der også fås som cabriolet – det gør Golf ikke mere. I første halvår 2022 var T-roc faktisk den femte mest solgte personbil i Danmark. Den aktuelle succes skal formentlig også ses i lyset af en gang frisk-op, som er smurt ud over bilen både ud- og indvendig i 2022.

Aendringer­ne ses tydeligt udvendig, hvor T-roc har fået nyt design både for og bag. Som flere andre Vw-modeller har den fået en gennemgåen­de lysstribe på fronten. Den er ikke standard for alle versioner, men faelles for hele modelprogr­ammet er en revision af fronten, som skal få den til at se større og mere muskuløs ud.

Da T-roc blev introducer­et i 2017, var det tydeligt, at VW eksperimen­terede med finish-niveauet i kabinen, som ikke var på højde med eksempelvi­s

Golf. Isaer de billigere udstyrsver­sioner virkede discount-agtige, og man fik da også en del mere for pengene, hvis man valgte højere udstyrsniv­eauer.

I den reviderede modelårgan­g er udstyrsniv­eauet generelt haevet, så det, der fulgte med niveau to i den forrige årgang, stort set nu er standard i basisversi­onen. Prisene er dog fulgt med i den forbindels­e og T-roc starter nu ved 300.000 kr. mod tidligere 280.000 kr.

Med den seneste opdatering har alle T-roc fået finere materialer, bedre finish i kabinen og en opgraderin­g af betjening og infotainme­nt-systemer. Digitale instrument­er er nu standard.

T-roc saetter standarden for udvalget på det danske marked og markerer dermed skiftet fra Golf-klassen.

 ?? ?? T-roc har mistet sine fine femkantede Led-blinklys. De var dog ekstraudst­yr.
▼
T-roc har mistet sine fine femkantede Led-blinklys. De var dog ekstraudst­yr. ▼
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark