Bil Magasinet (Denmark)

OVERVEJER DU NY TESLA EFTER KAEMPE PRISFALD?

Tesla har med øjeblikkel­ig virkning sat priserne på deres mest populaere modeller, 3 og Y, voldsomt ned – de nye priser er faldet med op til 130.000 kr. Får det dig til at overveje at købe en Tesla?

-

Elon Musk’s udfald på Twitter har fået Tesla-aktierne til at rasle ned, men det har ikke forhindret fabrikken i at give mega-rabat på Model 3 og Y.

Ja

Hvis man overvejer elbil, skal man da vaere godt dum, hvis man ikke køber en Tesla nu. Jeg tror godt, jeg kunne leve med bilens udseende og kulten omkring Tesla, når prisen er så attraktiv.

Gert Mejlshede

Yep. Jeg har bestilt en Model Y Long Range i fredags. Blå – bare fordi den ikke skal vaere hvid som de andre! Morten Fruergaard Eifler

Yes, Model Y skal da prøves. Martin Berg

JAAA! Hvis vi ikke lige havde købt ny Opel Mokka-e og Opel Grandland hybrid. De er også betydeligt billigere end de to tilsvarend­e dieselhakk­ere, vi havde før, og fornøjelse­n er helt i top. Så var nedsaettel­sen på Tesla kommet før, havde elbilen nok vaeret sådan en i stedet for Mokka-e.

Lars Mikkelsen

Ja, synes det er vanvittig meget bil for pengene.

Mads Peter Veiby

Nej

Nej tak. Det har ikke noget med prisen at gøre, men til gengaeld med mange andre ting: Jeg forstår ikke, og er ikke til det minimalist­iske design hverken ude eller inde. Jeg vil gerne have et cockpit som er orienteret imod føreren og hvor jeg kan se speedomete­ret uden at skulle fjerne fokus fremad. Jakob Marius Bryde

Personligt ville jeg slet ikke støtte Elon Musk. Men det er blot min holdning. Peter Dits Christense­n

Aldrig i livet, man ved sgu aldrig hvad den stodder (Elon Musk, red.) kan finde på: Stoppe med at lave reservedel­e eller andre syge tiltag? Manden vågner op med en tanke og fører det ud i livet!

Martin Kristianse­n

Jeg holder øje med andre bilmaerker­s elbiler. Jeg ønsker ikke en Tesla, men jeg har en forventnin­g om, at andre bliver nødt til at følge med.

Kim Mortensen

Hvis jeg absolut skulle have en elbil, så blev det i hvert fald ikke en Tesla, jeg smed penge efter.

Danni Theodor Egeriis Riber

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark