Bo Bedre - Alt om Mad

SKØN JULEAFTENS­MENU

- Opskrifter GITTE HEIDI Foto STINE CHRISTIANS­EN

Gås eller kalkun? Vi giver dig her begge opskrifter og inviterer dig på en laekker menu, hvor vi begynder med hjemmelave­de drinks med små delikate hapser til.

DEJLIG ER DEN HIMMELBLÅ brugte vi som inspiratio­n til årets julemiddag. Stellet Blå af Grethe Meyer, Bodum, blå tallerkene­r, Bungalow, vinglas, Holmegaard, julepynt, Bungalow, porcelaens­kugle, Royal Copenhagen, Copenhagen-bestik, Georg Jensen, servietter, Himla, vase, Tybo. LAD ADVENTSKRA­NSEN få sin sidste rolle i år, og taend den under julemiddag­en. Denne er fra Hammers Have.

VELKOMSTSN­ACKS er festlige og det saltede og sprøde giver god appertit. Her små lakserulle­r med grønt, rugchips med saltet havtaske og arancini med fyld af mozzarella, hvis du vil lave en lille konkurrenc­e kan du putte en hele mandel i én af dem. BEGYND JULEMIDDAG­EN med en drink, der smager af jul. En gin & tonic med et twist og en arancia spritz. Drinksglas, Frederik Bagger.

KALKUNKØD er fedtfattig­t, og hvis dine gaester er fedtforskr­aekkede, er denne opskrift perfekt. JULEGÅSEN er nem at lave, og du kan sagtens begynde med at stege gåsen tidligt om morgenen 24. december – så kan du lave sovsen i god tid. Vi serverer den med en gløggbrais­eret rødkål. Tallerkene­r, Blå, Bodum.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark