Bo Bedre - Alt om Mad

\ PINSEFROKO­ST

MED LOKALE RÅVARER

- Af GITTE HEIDI RASMUSSEN Foto STINE CHRISTIANS­EN & GETTY IMAGES

En enkel frokost med fisk, skaldyr og forårsgrøn­t – alt sammen fra Danmarks skatkammer af råvarer.

Vi har lavet en enkel frokost med fisk, skaldyr og forårsgrøn­t, som alt sammen kommer fra Danmarks skatkammer af råvarer. Der er østers fra Limfjorden, rygeost fra Fyn, jomfruhumm­ere fra Laesø, kartofler fra Samsø, gulerødder fra Odsherred, cider lavet på aebler fra Møn og røgede sild fra Bornholm – bare for at naevne lidt af ingrediens­erne i denne laekre frokost.

 ??  ??
 ??  ?? DE DANSKE RÅVARER har i maj og juni deres allerbedst­e saeson. Vi valgte nogle af de bedste til denne lette frokost, som vil egne sig til en af fridagene i maj. Tallerkene­r, bestik og glas fra Georg Jensen. Nyd frokosten med dansk cider fra fx Møn. Se ciderrevol­ution.dk.
DE DANSKE RÅVARER har i maj og juni deres allerbedst­e saeson. Vi valgte nogle af de bedste til denne lette frokost, som vil egne sig til en af fridagene i maj. Tallerkene­r, bestik og glas fra Georg Jensen. Nyd frokosten med dansk cider fra fx Møn. Se ciderrevol­ution.dk.
 ??  ??
 ??  ?? DANSKE ØSTERS er en delikatess­e. Vi steger dem svøbt i lidt bacon og serverer dem i egen skal med persilleol­ie. RØGEDE SILD fra Bornholm plukker vi til denne dejlige salat, der bliver serveret med porcherede aeg.
DANSKE ØSTERS er en delikatess­e. Vi steger dem svøbt i lidt bacon og serverer dem i egen skal med persilleol­ie. RØGEDE SILD fra Bornholm plukker vi til denne dejlige salat, der bliver serveret med porcherede aeg.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark