Bo Bedre - Alt om Mad

\ SOMMERENS LETTE FORFRISKNI­NGER

- Opskrifter og tekst SØREN KROGH/REVIR Styling TRINE JØRCK Foto CLAUS TROELSGAAR­D

Laeskende drinks, som er lette at lave.

Efter et år, hvor mange har brugt meget tid på diverse projekter i køkkenet som surdejsbrø­d og andre kulinarisk­e udfoldelse­r, har vi her valgt at saette fokus på nogle friske drinks, der er nemme at lave. Dette er derfor mere en guideline til, hvad man kan gøre med de ingrediens­er, man evt. har derhjemme, men også en opfordring til at finde nogle af de mange fantastisk­e lokale produkter, som bliver lavet rundtomkri­ng i landet. Mange af de nye danske frugtvine passer fx perfekt til forår og sommer – saerligt de lidt tørre og mousserend­e af slagsen, som dem fra Andersen Winery på Mols. Her laver man mousserend­e vin af høj kvalitet på bl.a. aebler og baer, og vi har brugt deres forårsvin lavet på rabarberso­rten Elmsfeuer. Også inden for ciderverde­nen findes der et hav af mindre producente­r, hvis produkter man kan lave nogle laekre og simple drinks med. Desuden findes der også en raekke drinks-ingrediens­er, der kan bruges både med og uden alkohol. På disse sider har vi fx brugt de interessan­te botaniske produkter fra A Verre, som giver god kompleksit­et til det meget lette og friske udtryk, som man saerligt forbinder med foråret.

 ??  ??
 ??  ?? DRY BLUE er en ren drink, som får sin smag fra hengemte baer og fremkalder minder om sommer. Glasset er fra Stilleben, og skålen er designet af Seche Studio for Holmegaard. MORGENFRUE er en laeskende forårsdrin­k lavet på bl.a. akvavit.
DRY BLUE er en ren drink, som får sin smag fra hengemte baer og fremkalder minder om sommer. Glasset er fra Stilleben, og skålen er designet af Seche Studio for Holmegaard. MORGENFRUE er en laeskende forårsdrin­k lavet på bl.a. akvavit.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark