Bo Bedre - Alt om Mad

BIRKESAFT MED RABARBER OG BLOMSTER FRA DØVNAELDE, MAELKEBØTT­E OG BELLIS

-

4 PERSONER

1 rabarberst­ilk 8 dl birkesaft 2 håndfulde blomster fra døvnaelde, maelkebøtt­e og bellis

• Skyl rabarberst­ilken i koldt vand, og snit den herefter i helt tynde skiver. Kom dem op i en skål sammen med birkesaft og blomster, og lad det traekke i 45-60 min., så birkesafte­n tager smag af rabarber og blomster. • Servér i glas med rabarber og blomster, og nyd som en mild saft.

 ??  ?? RABARBER er en af de første råvarer, som man kan høste i haven. Her giver helt tynde skiver god smag til saften. BIRKESAFT er en velsmagend­e saft, som man tapper om foråret fra birketraee­t ved at bore et hul ind til stammens midte gennem barken. Man isaetter et rør eller en slange i traeet, der føres til en beholder, som det kan dryppe ned i. Birkesaft kan også købes på flaske.
RABARBER er en af de første råvarer, som man kan høste i haven. Her giver helt tynde skiver god smag til saften. BIRKESAFT er en velsmagend­e saft, som man tapper om foråret fra birketraee­t ved at bore et hul ind til stammens midte gennem barken. Man isaetter et rør eller en slange i traeet, der føres til en beholder, som det kan dryppe ned i. Birkesaft kan også købes på flaske.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark