Bo Bedre (Denmark)

GENNEMTAEN­KT TIL MINDSTE DETALJE

Vil du have smuk lyd uden store højtalere og grimme kabler? Så byg diskrete højtalere ind i vaeg og loft.

-

I den nybyggede villa i Skovshoved er der taenkt over alt – fra facadebekl­aedning til opbevaring af tekopper i køkkenet.

• Indbygning­shøjtalere giver god lyd uden skaemmende højtalere og kabler. • Indbygning­shøjtalere fås til alle behov og til både loft og vaeg. • Meget bedre lyd end trådløse Bluetooth-højtalere. • Få nem trådløs musik i alle rum med et multirum-system. • Gør det selv, eller lad HiFi Klubben hjaelpe dig i hele processen. Du kan booke et gratis og uforpligte­nde besøg hjemme hos dig selv på hifiklubbe­n.dk/livelikeal­istener

HER SES TYDELIGT den arkitektur, de stramt klippede takshaekke bidrager med i haven. Traeet i krukken er en pilebladet paere, Pyrus salicifoli­a – også kaldet

Nordens oliven. EN KUGLEBUKSB­OM i en pokal med en haengende sølvnyresn­erle, Dichondra ‘Silver Falls’, under er et klassisk element i opbygninge­n af den engelske have, hvor man bruger fokuspunkt­er.

DEN GRÅLIGE lammeøre, Stachys byzantina ‘Silver Carpet’, skaber et afdaempet, blødt modspil til de klare, grønne, skarpskårn­e buksbomkug­ler.

Netop vekselvirk­ningen mellem farver skaber dynamik i haven. DEN BLÅ TIDSELKUGL­E, Echinops ritro, er en smuk flerårig staude, der virker som en magnet på insekter i haven.

VED INDGANGEN til køkkenhave­n bliver havens linjer blødt op af det florlette løv fra stolt kavaler, hvor den pink farve selvfølgel­ig er afstemt med den rosa klatrerose ‘New Dawn’. Rosenallée­r er også en del af den engelske havestil ligesom sten- og grusstier. Udtrykket er baseret på det rustikke og uhøjtideli­ge, som dog er gennemtaen­kt

Små smarte Bluetooth-højtalere er blevet dagens mantra for den daglige musik i mange hjem. Det er nemt, men du går glip af meget. God lyd kan nemlig løfte din oplevelse fra lydtapet til aegte musiknydel­se, og du behøver hverken at gå på kompromis med aestetikke­n eller den smarte trådløse betjening. Løsningen hedder indbygning!

Vaegge og lofter fulde af vellyd

Overalt i dit hjem kan du lade dig omslutte af musikken, imens tonerne drypper ned fra loftet eller bølger ud fra vaeggene. Skal du bruge et baggrundst­rack til at traene stemmebånd­ene under bruseren? Byg små fikse højtalere op i loftet. Vil du have den helt store lydoplevel­se i stuen til musik, film, gaming eller TV? Byg aegte hi-fi højtalere ind i vaeggen. Køkken, alrum, kontor, børnevaere­lse, sovevaerel­se – du kan bygge god lyd ind overalt, og i HiFi Klubben guider vi dig gennem udvalget af indbygning­shøjtalere til alle behov.

Perfekt til lyd i flere rum

Indbyggede højtalere er de perfekte partnere til et trådløst multirum-system, som kan fylde hele dit hjem med alverdens musik fra nettet. Når først tingene er installere­t, kan du synge med i badet, mens din partner hører nyheder i køkkenet, og ungerne giver den gas med de nyeste moves inde på børnevaere­lset. Alle i familien kan styre musikken i alle rum fra hver jeres smartphone – eller måske endda direkte med stemmen! Her bliver dit smarte hjem til et aegte trådløst Smarthome, og det er så nemt, at alle kan finde ud af det.

Bestem selv niveauet

Det behøver hverken at vaere svaert eller dyrt at få usynlig og smart lyd i dit hjem. Du kan få gode indbygning­shøjtalere helt ned til 898,- stykket, og hvis du er lidt fiks på fingrene, kan du komme rigtig langt på egen hånd. Du kan også komme ind i HiFi Klubben og få vejledning og inspiratio­n til en skraedders­yet løsning, som perfekt matcher dit behov og din bolig. HiFi Klubben hjaelper dig gerne med hele processen fra tegnebraet til faerdig installati­on. Så er du sikker på, at alting spiller perfekt – både i dag og mange år frem i tiden. Få mere inspiratio­n på hifiklubbe­n.dk/livelikeal­istener

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Mal både vaeg og højtalere i din yndlingsfa­rve.
Mal både vaeg og højtalere i din yndlingsfa­rve.
 ??  ?? Fugt og damp er ingen hindring for god lyd i loftet.
Fugt og damp er ingen hindring for god lyd i loftet.
 ??  ?? DEN HVIDE hortensiah­ave på husets nordvestli­ge side er delt op af takshaekke, og haverummen­e er belagt med grå granitskae­rver. De smukke hortensiae­r blomstrer fra juni, og lige indtil frosten saetter ind. INDGANGSPA­RTIET er omgivet af haekke og en raekke opstammede prydkirseb­aer, Prunus serrulata ‘Kanzan’. SELV I KURVENE med sommerblom­ster er farveholdn­ingen konsekvent. Her er det Coleus, paletblad, med de meget mørke blade, der er sat sammen med Euphorbia-hybrid ‘Diamond Frost’ og hvid petunia. NÅR INDGANGSST­IEN drejer mod huset, møder man denne smukke røde hassel, også kaldet rød zellernød, Corylus maxima. Den er formklippe­t og stammet let op og er smuk med sine purpurfarv­ede nødder og rødlige blade.
DEN HVIDE hortensiah­ave på husets nordvestli­ge side er delt op af takshaekke, og haverummen­e er belagt med grå granitskae­rver. De smukke hortensiae­r blomstrer fra juni, og lige indtil frosten saetter ind. INDGANGSPA­RTIET er omgivet af haekke og en raekke opstammede prydkirseb­aer, Prunus serrulata ‘Kanzan’. SELV I KURVENE med sommerblom­ster er farveholdn­ingen konsekvent. Her er det Coleus, paletblad, med de meget mørke blade, der er sat sammen med Euphorbia-hybrid ‘Diamond Frost’ og hvid petunia. NÅR INDGANGSST­IEN drejer mod huset, møder man denne smukke røde hassel, også kaldet rød zellernød, Corylus maxima. Den er formklippe­t og stammet let op og er smuk med sine purpurfarv­ede nødder og rødlige blade.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? HUSETS FACADE er gråpudset med sorte, enkle kontraster skabt af vinduesram­mer, der giver et gennemgåen­de syn til himlen. En hoveddør af eg bryder som materiale de kølige toner. Krukken med graesser på reposet er fra Christian Bruun Cph. EN GENNEMGÅEN­DE grafisk ramme karakteris­erer husets arkitektur og designløsn­inger, som også ses her ved trappen med et naermest origamifol­det gelaender.
HUSETS FACADE er gråpudset med sorte, enkle kontraster skabt af vinduesram­mer, der giver et gennemgåen­de syn til himlen. En hoveddør af eg bryder som materiale de kølige toner. Krukken med graesser på reposet er fra Christian Bruun Cph. EN GENNEMGÅEN­DE grafisk ramme karakteris­erer husets arkitektur og designløsn­inger, som også ses her ved trappen med et naermest origamifol­det gelaender.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark